Hát Igen....

Manapság a GGD-n nagyon sok pár ment szét...


Klau és Peti :

- Egy két nappal ezelött értesültem a hírről... Peti és Klau közös megeggyezés alapján úgy döntöttek hogy inkább barátok maradnak,mivel alig találokoztak..


Dani és Dóra:

- Az esküvő után Dóra leleplezte magát a blogjában amiért én nagyon is tisztelem.Ezek után inkább úgy döntött blogjában közli Danival a hírt,hogy szivét elrabolták a való életben...Dani ezt nem sejtve mikor felment GGD-re rögtön kapta a hirt igy ezek után szegény kis Dinikét lapátra tették..


Kata és Hipp:

- Hátt furcsa kis történett...Hipp egy nap ugy gondolta nem Kata a nagy "Ő",ezért amint erre rájött közölte Katával,hogy szerinte nem nagyon illenek össze,sőt egyáltalán nem...Eközben viszont Kata teljess szívéből bele volt (van) esve Hippbe ezért teljesen ki lett akadva...Pontossan nem értem Fhatert mivel ő is teljes szivéből viszonozta..Hipp gyorsan elfeledve Katát összejött Noncsival..Ezek után ő azthitte Kata utáltatta meg az egész GGD-vel őket ezért szakított Noncsival és kitörölte Katát skypról,facebookon pedig letiltotta..Én tényleg nagyon kedvelem Katát és Hippet is de ebben az esetben azt kel hogy mondjam hogy egyikőjüknek sincs igaza :3